پشتیبانی شبکه های کامپیوتری،مانیتورینگ و دیتاسنتر

پیشرو شبکه پایا، ارائه پشتیبانی شبکه های کامپیوتری،مانیتورینگ و دیتاسنتر وخرید محصولات فلوک نتورکز-ای پی سی -سیسکو و...

پشتیبانی شبکه های کامپیوتری،مانیتورینگ و دیتاسنتر

پیشرو شبکه پایا، ارائه پشتیبانی شبکه های کامپیوتری،مانیتورینگ و دیتاسنتر وخرید محصولات فلوک نتورکز-ای پی سی -سیسکو و...

معرفی نمایندگی رسمی apcدر ایران

کمپانی APC  نزدیک به چهار در زمینه تجهیزات برق اضطراری و زیرساخت و امنیت فیزیکی  شبکه های کامپیوتری بخصوص در محیط دیتاسنتر فعالیت دارد . این کمپانی ابتدا در سال 1981  توسط 3 مهندس الکترونیک با تمرکز بر انرژی خورشیدی فعالیت خود را شروع کرد و در سال 1986 اولین یوپی اس خود را تولید نمودند .

این کمپانی در 14 فوریه  سال 2007 توسط اشنایدر الکتریک که یک کمپانی چند ملیتی اروپایی بودو با تخصص در زمینه مدیریت انرژی و اتوماسیون در سطح جهانی شناخته می شد  خریداری گردید .

در حال حاضر کپانی  APC  پیشرو در زمینه ارائه  محصولات در زمینه انواع UPS ، COOLING ، RACK ،  PDU  و انواع سنسورهای مختلف دیتاسنتر می باشد .

شرکت پیشرو شبکه پایا به عنوان ارائه کننده تخصصی محصولات کمپانی  APC  آمادگی خود را جهت ارائه تجهیزات و خدمات پس از فروش محصولات اعلام می نماید


 نمایندگی رسمی apcدر ایران


APC چه نوع شرکت کمپانی  است؟

APC توسط اشنایدر الکتریک (شرکت تبدیل برق سابق آمریکا) تولید کننده منابع تغذیه بدون وقفه، لوازم جانبی الکترونیک و محصولات مرکز داده است.


APC UPS مخفف چیست؟

APC - متخصص در منابع تغذیه بدون وقفه

منابع تغذیه اضطراری (UPS) از APC زمان خاموشی سیستم را کاهش می دهد. این محصولات هوشمند یو پی اس از دستگاه های موجود در یک شبکه مانند سرورها، روترها، سوئیچ ها و هاب ها محافظت می کنند.


آیا APC by Schneider برند خوبی است؟

APC By Schneider Electric بر اساس 128 بررسی توسط کارمندان در AmbitionBox، امتیاز 4.1 از 5 را دریافت کرده است. APC By Schneider Electric به دلیل توسعه مهارت‌ها شناخته می‌شود که در بالا رتبه بندی شده و امتیاز 4.3 داده شده است. با این حال، حقوق و مزایا با 3.7 کمترین رتبه را دارد و قابل بهبود است.


UPS A P C دارای انواع مختلفی است که شامل :

یو پی اس های آنلاین
یو پی اس لاین اینتر اکتیو
یو پی اس ماژولار
که هرکدام از اینها دارای انواع خاص خود می باشد.

یو پی اس آنلاین شامل یو پی اس APC SRT 5000VA RM .،یو پی اس APC SRT 3000VA ، یو پی اس APC Galaxy 300 ، یو پی اس MGE Galaxy 3500 ،یو پی اس APC SRT 5000VA ، یو پی اس MGE Galaxy 5000

، یو پی اس MGE Galaxy 7000 ، یو پی اس APC SUVT 10-40KVA می باشد.

یو پی اس لاین اینتر اکتیو شامل یو پی اس APC Back 350 . یو پی اسAPC Smart X 3000VA ، یو پی اس APC Back 650 می باشد.

یو پی اس ماژولار شامل یو پی اس ماژولار APC Symmetra PX می باشد.

خرید یو پی اس های سری Easy UPS 3S

یو پی اس های 3 فاز از دسته ی سری ایزی یو پی اس ها جزو دسته بندی یو پی اس های آنلاین می باشند. این یو پی اس ها در توان های 40kVA-30kVA-20kVA-15kVA-10kVA تولید شده اند و در بازار موجود می باشند. این دسته از یو پی اس ها همچنین برای مشاغل و کاربرد های صنعتی نیز بسیار مناسب است. شما میتوانید این مدل از یو پی اس ها را به همراه گارانتی 18 ماهه و با ضمانت تحویل کالا اصل و با قیمتی مناسب خریداری فرمایید. 


یو پی اس هوشمند APC :

شرکت یو پی اس apc از غول پیکر ترین شرکتهای تولید کننده یو پی اس در دنیا می باشد.
شرکت یو پی اس apc با تولید ups ، باتری یو پی اس ، تجهیزات برقی ، سیستم های خنک کننده و لوازم برق اظطراری توانسته خود را در زمره بزرگترین تولید کنندگان و صادر کنندگان در این زمینه به عموم معرفی نماید.


جهت خرید محصولات شرکت تجهیزات شبکه و مشاوره خرید و انتخاب  تجهیزات مورد نظر از طریق سایت https://pishroshabakeh.com/  اقدام نمایید.

 نمایندگی رسمی apcدر ایران

مطالب پر بازدید ما


فروش تجهیزات اکتیو شبکه | قیمت تجهیزات اکتیو شبکه


خرید تجهیزات اکتیو شبکه

تجهیزات شبکه در دو دسته بندی اکتیو و پسیو دسته بندی می شوند و باید در نظر داشته باشید که تجهیزات اکتیو شبکه و تجهیزات پسیو شبکه در کنار هم، می توانند یک شبکه کامپیوتری را تشکیل دهند.

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که اصولا تجهیزات اکتیو شبکه چیست؟ بهترین روش برای خرید این تجهیزات کدام است و ما چطور می توانیم در کوتاه ترین زمان به تجهیزات مورد نظر خود دسترسی داشته باشیم؟ ما در این مقاله با شما همراه هستیم تا ضمن بررسی این تجهیزات و معرفی آن ها به شما، در خصوص بهترین روش خرید این تجهیزات اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

قیمت تجهیزات اکتیو شبکه

قیمت تجهیزات اکتیو شبکه بسیار متفاوت است و بستگی به برند و عوامل مختلف دارد. برای برقراری ارتباط و ایجاد شبکه ها باید ابزارهای با کیفیتی خریداری کرد و به صورت درست شبکه را پیاده سازی کرد. شبکه ها اکتیو و پسیو هستند و ابزارهای اکتیو باید وجود داشته باشند در غیر این صورت یک قابلیت از شبکه از بین می رود و حذف می شود و این امر باعث بروز مشکل میشود. در نتیجه تجهیزات اکتیو شبکه هر کدام قابلیتی را به شبکه می افزایند. در مقابل تجهیزات پسیو که غیر فعال هم نامیده می شوند، کاربرد آن ها وابسته به وجود ابزارهای اکتیو است. شرکت تجهیزات شبکه پیشروشبکه پایا با دانش تخصصی مجموعه ی کاملی از شبکه ها را در سطح استانداردهای قابل قبول ارائه می دهد و از نیروهای متخصص و با تجربه در این زمینه کمک می گیرد.

تجهیزات اکتیو شبکه به تجهیزاتی می گویند که در راستای تولید، هدایت، بازتولید و مسیریابی سیگنال های الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرند و در اصطلاح به این تجهیزات، تجهیزات فعال شبکه نیز گفته می شود.

در صورتی که هر یک از تجهیزات مربوط به قسمت اکتیو شبکه از مدار خارج شده و یا دچار مشکل شود، دسترسی به داده ها و شبکه از بین می رود و ما قادر نخواهیم بود که داده ها را انتقال دهیم. باید در نظر داشته باشیم که استفاده از برخی تجهیزات اکتیو شبکه تنها در موارد خاصی مورد نیاز است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به ابزار NAS اشاره داشت که برای انتقال داده ها در حجم بالا مورد استفاده قرار می گیرد.


تجهیزات ‏active‏ شبکه

تجهیزات اکتیو شبکه شامل چه ابزاری می شود؟

باید در نظر داشته باشید که همانطور که گفته شد، تجهیزات اکتیو شبکه در مدل ها و انواع گوناگونی تولید می شوند ولی ما در این قسمت قصد داریم برخی از مهم ترین تجهیزات اکتیو شبکه را به شما معرفی کنیم که قطعا می تواند برای شما در انتخاب و خرید این تجهیزات مفید واقع شود : ادامه...


برای اطلاع از قیمت تجهیزات اکتیو شبکه از نمایندگی معتبر فروش تجهیزات اکتیو شبکه به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://pishroshabakeh.com/categorys/active-network-equipment/


مطالب مرتبط با این مقاله:

نمایندگی و مرکز فروش رک شبکه در تهران

7ویژگی مهم در راه اندازی هر دیتاسنتر

آشنایی با انواع تجهیزات اکتیو شبکه

تجهیزات تستر کابل و آنالیزر شبکه


 منبع : شرکت تجهیزات شبکه 

آشنایی و خرید انواع تجهیرات اکتیو شبکه

آشنایی با انواع تجهیزات اکتیو شبکه

تجهیزات اکتیو (Active) شبکه

یکی از تجهیزات مهم برای برقراری ارتباط تجهیزات Active می باشد همانگونه که از معنی لغوی آن پیداست اکتیو به معنای فعال می باشد لذا جهت بهره وری از این تجهیزات احتیاج است حتما اتصالات برقی برقرار باشد. به عبارتی دیگر تجهیزات اکتیو وظیفه تولید وباز تولید سیگنالهای الکترونیکی و همچنین هدایت و مسیریابی آن را بر عهده دارد، به اینصورت که تجهیزات اکتیو پس از تولید سیگنالهای لازم به شبکه، توسط محصولات پسیو شروع به مسیریابی و هدایت آن می نماید و تا پایان کار مدیریت و نظارت بر بسته هایی که در حال نقل و انتقال در شبکه هستند تماما برعهده تجهیزات قدرتمند و اکتیو یا فعال می باشد.

تجهیزات شبکه Active پیوند بین اجزای مجزای شبکه WAN،LAN و… می باشد. برای سازماندهی زیرساخت فناوری اطلاعات هر نوع شبکه بزرگ یا کوچک ضروری است و همچنین برای ارائه ترافیک اطلاعات کارآمد و ایمن و همچنین تقویت و تبدیل سیگنال ها طراحی شده است. اصطلاح “فعال” از اصول عملیات ناشی می شود، زیرا تمام دستگاه های این تجهیزات در شبکه الکتریکی کار می کنند.

 

انواع تجهیزات شبکه

بطور کلی تجهیزات شبکه به دو دسته Active(فعال)و Passive(غیرفعال) تقسم می شود، تجهیزات اکتیو ینی تجهیزاتی که برای کار کردن احتیاج به اتصالات برق دارند اما در مقابل تجهیرات پسیو نیازی به جریان الکتریکی برق ندارند؛ بهرحاب که این دو بخش از شبکه در کنار هم قادر به انتقال اطلاعات از یک شبکه محلی تا گسترده ترین شبکه های جهانی هستند.

سیستم شبکه فعال چیست؟

شبکه اکتیو(فعال) یک الگوی ارتباطی است که به بسته ها یا سیگنالهایی که از طریق یک شبکه مخابراتی جریان می یابند اجازه می دهد تا عملکرد شبکه را به صورت پویا تغییر دهند.

بطور کلی در ساختار شبکه به کلیه وسایلی که به برق متصل هستند و وظیفه برقراری ارتباط یا ارسال اطلاعات، کنترل یا مدیریت یا ذخیره اطلاعات را بر عهده دارند، سیستم شبکه اکتیو نامیده می شود.لازم به ذکر است که انتخاب صحیح چنین تجهیزاتی یک موضوع حرفه ای است که می تواند تاثیر بسزایی در عملکرد شبکه و هزینه تمام شده مجموعه داشته باشد. جهت شناخت عملکرد و کیفیت هریک از تجهیزات شبکه میتوانید از متخصیین پیشرو شبکه راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

 

معرفی تجهیزات اکتیو

دستگاه اکتیو هر نوع قطعه مدار با قابلیت کنترل الکتریکی جریان بار الکتریکی (الکتریسیته کنترل کننده الکتریسیته) است. برای اینکه یک مدار به درستی الکترونیکی نامیده شود، باید حداقل یک دستگاه فعال داشته باشد.

برای آشنایی بیشتر با تجهیزات Active به معرفی برخی از اصلی ترین تجهیزات Active می پردازیم.

عناصر فعال شامل دستگاه های زیر است:

  • کارت شبکه (Network Interface Card or NIC)
  • روتر (Router)
  • مودم (Modem)
  • سرور(Server)
  • اکسس پوینت (Access Point)
  • سوییچ شبکه(Network Switch)
  • پرینت سرور
  • هاب (Hub)
  • بریج
  • ریپیتر(Repeaters)

کارت شبکه (Network Interface Card or NIC)

یکی از عناصر سخت افزاری که در زمان پیاده سازی یک شبکه کامپیوتری کارت شبکه می باشد  که از مهم ترین اجزا و عناصر شبکه به شمار میرود.

از وظایف مهم کارت شبکه  فراهم ساختن ارتباط صحیح و کارآمد بین سیستم(کامپیوتر) و محیط انتقال(کابلهای مسی یا فیبرنوری) می باشد،

لذا هر کامپیوتر متصل در شبکه، چه از نوع سرویس دهنده یا چه نوع سروس گیرنده لازم است جهت برقراری ارتباط در شبکه از یک کارت شبکه استفاده نماید.

روترها (Routers)

سوال : روترها چه کار می کنند؟ جواب : روترها اینترنت را به دستگاه های شما می آورند.

روتر یک شبکه محلی (LAN) را ایجاد می کند و به دستگاه های افراد این امکان می دهد فایل ها و لوازم جانبی مانند چاپگرها را به اشتراک بگذارند. روتر تمام اطلاعاتی را که به هر دستگاه و مودم می رود و از آن می رود را مدیریت می کند و مطمئن می شود که همه آن ها به طور ایمن در نقطه درست قرار می گیرند.

اگر می خواهید از WiFi استفاده کنید یا دستگاه های متعددی را از طریق کابل به یکدیگر متصل کنید، به مودم و روتر نیاز دارید.

روتر به منظور تقسیم بندی شبکه‌های داخلی به دو یا چند زیر شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین روتر حاوی اطلاعاتی در مورد سیستم‌های متصل به آن است و در صورت عدم تشخیص مقصد، محل ارسال درخواست‌ها را حدس می‌زند.

روترهای نسل جدید امروزی قادر به انجام عملکردهای چندسرویسی مانند صدا، ویدئو، داده و سایر برنامه ها هستند.

یکی دیگر از کاربردهای ضروری روترها این است که  همراه با واحد سرویس کانال واحد سرویس داده (CSU/DSU) قادر به ترجمه فریم LAN به فریم WAN می باشند، به عبارتی ساده ت برقراری ارتباط بین شبکه LAN  به WAN از وظایف برخی از این روترها می باشد، این روترها، روترهای مرزی نام دارند نیز شناخته می‌شوند. این روترها توانایی برقراری ارتباط شبکه‌های LAN به WAN را دارند.

مودم (Modem)

مودم سیگنال‌هایی را که از ارائه‌دهنده خدمات اینترنت یا ISP  می‌آیند  را دریافت می‌کند و آنها را به یک اتصال اینترنتی برای پخش روتر WiFi  ترجمه می‌کند. به عبارتی ساده تر برقراری ارتباط با مراکز ارائه دهنده اینترنت برعهده مودم ها می باشد.

مودم یک دستگاه سخت افزاری کامپیوتری است که داده ها را از فرمت دیجیتال به فرمتی مناسب برای یک رسانه انتقال آنالوگ مانند تلفن یا رادیو تبدیل می کند. یک مودم داده ها را با مدوله کردن یک یا چند سیگنال موج حامل برای رمزگذاری اطلاعات دیجیتال ارسال می کند، در حالی که گیرنده سیگنال را برای بازآفرینی اطلاعات دیجیتال اصلی تغییر می دهد. هدف تولید سیگنالی است که بتواند به راحتی منتقل شود و به طور قابل اعتماد رمزگشایی شود. از مودم ها می توان تقریباً با هر وسیله ای برای انتقال سیگنال های آنالوگ، از دیودهای ساطع کننده نور گرفته تا رادیو، مورد استفاده قرار داد.

سرور(Server)

سرورها در شبکه نقش های زیادی را بر عهده دارند یکی از اهداف و نقش هر سرور به اشتراک گذاری داده ها و منابع توزیع کار است. یک کامپیوتر سرور می تواند بسته به سناریو برنامه های کامپیوتری خود را نیز ارائه دهد.

به عبارتی کلی تر میتوان بیان کرد که سرور کامپیوتری است که درخواستها را مورد پردازش قرار داده و سپس به کامپیوتر دیگری که در بستر اینترنت یا شبکه وجود دارد انتقال می دهد.

همانگونه که یک سرور مناسب کارایی کار شما را تحت تاثیر مثبت خود قرار  میدهد، انتخاب سرور نامناسب میتواند باعث بوجود آمدن کندی های زیاد ،خرابی ها واختلالات مکرر و همچنین هزینه های پشتیبانی ناخواسته  بالا و سرسام آور شود.

اکسس پوینت (Access Point)

برای ایجاد ارتباط در داخل شبکه کامپیوتری وایرلس و بین سیستم های آن از جمله کامپیوترها،به یک قطعه سخت افزاری به نام اکسس پوینت احتیاج است،به عبارتی شفاف تر بیان می شود که همانگونه که از سوییچ برای برقراری ارتباط کابلی در شبکه جهت برقراری ارنباط استفاده می گردد ، کاربرد اکسس پوینت نیز به همین صورت برای شبکه های وایرلس و اکتیو می باشد.

Wireless Access Point

اتکای راهبردی گسترده به شبکه‌سازی در بین کسب‌وکارهای رقابتی و رشد بی‌نظیر اینترنت و خدمات آنلاین، گواهی قوی بر مزایای داده‌های مشترک و منابع مشترک است. LAN بی سیم (WLAN) یک سیستم ارتباط داده انعطاف پذیر است که به عنوان یک برنامه افزودنی یا به عنوان جایگزینی برای یک LAN سیمی در یک ساختمان یا محوطه دانشگاه پیاده سازی می شود. WLAN دسترسی “هر زمان-هرجا” را به شبکه و منابع ارائه می دهد.

تیم متخصص پیشرو فناوری‌های جدیدتر راه‌حل‌های بی‌سیم را با حداکثر سرعت و داده‌های رمزگذاری‌شده ایمن به‌طور یکپارچه در کل مجموعه اداری، صنایع، مدارس، کالج‌ها و دانشگاه ارائه می‌دهد.

سوییچ شبکه(Network Switch)

سوئیچ شبکه سخت افزار شبکه ای است که دستگاه های موجود در یک شبکه کامپیوتری را با استفاده از سوئیچینگ بسته برای دریافت و ارسال داده ها به مقصد متصل می کند.

یک سوئیچ شبکه، دستگاه‌ها (مانند رایانه‌ها، چاپگرها، نقاط دسترسی بی‌سیم) را در یک شبکه به یکدیگر متصل می‌کند و به آنها اجازه می‌دهد تا با تبادل بسته‌های داده «صحبت کنند». سوئیچ ها می توانند دستگاه های سخت افزاری باشند که شبکه های فیزیکی و همچنین دستگاه های مجازی مبتنی بر نرم افزار را مدیریت می کنند.

سوئیچ یک دستگاه چند پورتی است که کارایی شبکه را بهبود می‌بخشد. سوئیچ اطلاعات مسیریابی محدود در مورد گره‌های شبکه داخلی را حفظ می‌کند و به سیستم‌ها امکان اتصال به روتر را می‌دهد. به‌طور کلی، سوئیچ‌ها می‌توانند آدرس سخت‌افزاری بسته‌های ورودی را بخوانند و بسته‌ها را به مقصد مناسب انتقال دهند.

سوئیچ‌ها به دلیل قابلیت مدار مجازی و هوشمندی که دارند، کارایی شبکه را بهبود می‌بخشند. سوئیچ‌ها امنیت شبکه را افزایش می‌دهند، زیرا از طریق الگوریتم‌های مسیریابی، بهترین مسیر را انتخاب می‌کنند و قابلیت دفع حملات سایبری شناخته شده را دارند. شما می‌توانید یک سوئیچ را به عنوان دستگاهی در نظر بگیرید که بهترین قابلیت‌های روترها و هاب‌ها را دارد، البته بدون وجود روتر قادر به اتصال به اینترنت نیست.

سوییچ ها تقریبا همانند هاب hubs است با این تفاوت که عملکرد این ابزارهوشمندانه تر میباشد. ارسال ودریافت هر بسته از طریق سوییچ بر مبنای مک‌آدرس یا آدرس آی‌پی میباشد از این رو در ارسال بسته های مربوطه هیچگونه مشکل تصادم، ازدحام و مصرف بیش از اندازه ترافیک به وجود نمی‌آید.

اگر شما نیز قصد خرید سوییچ را دارید توصیه میگردد به مواردی چون تعدادپورت های آن ، مدیریتی،غیرمدیریتی، نیمه هوشمند بودن و توانایی پشتیبانی از فناوری PoE و… توجه نمایید و حتما با یک فرد متخصص در این زمینه مشورت نمایید، یکی دیگر از نکاتی که لازم است مورد توجه قرار گیرد این است که سوییچ مورد نظرتان قابل استفاده در کدام لایه است زیرا برخی از سوییچ‌ها در لایه ۲ و برخی دیگر در لایه ۳ کارکنند.

 

فایروال/UTM برای امنیت محیطی

با رشد شبکه و از یک حلقه بسته به بازتر و پیچیده تر، تهدیدات از داخل و خارج به طور تصاعدی رشد می کنند. هر شرکت و کمپانی که برای کسب و کار خود به زیرساخت فناوری اطلاعات وابسته است، باید از یک امنیت قوی برخوردار باشد که نیازهای شرکت را برآورده کند.

  • URL/فیلتر کردن وب
  • IPS (سیستم جلوگیری از نفوذ)
  • آنتی ویروس
  • ضد اسپم
  • فیلتر کردن برنامه
  • VPN (شبکه خصوصی مجازی)
  • در دسترس بودن بالا (HA)
  • ISP Load Balancing
  • DLP (پیشگیری از نشت داده)

امروزه تقریبا اکثر تجهیزات شبکه اکتیو دارای ویژگی های “هوشمند” هستند. انتقال اطلاعات از رایانه ها و دستگاه های تلفن همراه، جمع آوری و مرتب سازی آنها در بسته ها و همچنین توزیع آنها در کانال های موجود و حتی ایجاد کانال های ارتباطی اضافی در صورت لزوم به طور مستقل فراهم می باشد. تجهیزات شبکه اکتیو نیز برای ایجاد تعادل و مدیریت های لازم در هنگام ارسال و دریافت بسته ها طراحی شده اند. این موضوع به شما امکان می دهد تا به طور موثر از منابع موجود استفاده کنید و از اینتجهیزات در برابر هرگونه مشکل و خرابی محافظت کنید.

شرکت پیشرو شبکه پایا تمامی تجهیزات شبکه فعال را بر اساس وظایف و نیازهای کسب و کار مشتری ارائه می دهد.

 

اهمیت تجهیزات Active

هدف اصلی تجهیزات Active اطمینان از کارایی شبکه، راحتی کاربران و امنیت داده ها است. تجهیزات فعال باید با توجه به نیاز هر شخص یا شرکت انتخاب شوند همپنین راه اندازی آن نیاز به پیکربندی و مدیریت مناسب دارد.

با افتخار این تیم متخصص سالها تجربه با تجهیزات با کارایی بالا از تولید کنندگان پیشرو را دارد و  تجهیزات شبکه را بر اساس تجزیه و تحلیل و ویژگی های فردی مشتری انتخاب می نماید.

 

تجهیزات اکتیو در شبکه مخابراتی

یک شبکه مخابراتی نیز به شدت به کیفیت زیرساخت فعال و CEP ها بستگی دارد. بطور اجمالی میتوان گفت تجهیزاتی مانند BTS، RNC برای بی سیم، CMTS در HFC، پایانه های مشتری، تجهیزات محل مشتری (CPE) برخی از محصولات مورد استفاده در شبکه مخابراتی هستند.

خدمات راه اندازی اکتیو شبکه

Pishro shabake paya ارائه دهنده راه حل هایی جهت ارزیابی شبکه، طراحی و بهینه سازی ،راه حل های Core Routing و سوئیچینگ از سازندگان مختلف است. این تیم متخصص، شبکه ای که باید پیاده سازی شود را ارزیابی وسنجش قرار میدهد. کل طراحی شبکه به عنوان یک نمودار شبکه  برای پیاده سازی فیزیکی شبکه نمایش داده می شود، که شامل نمودار رک، نقشه شبکه، ساختار کابل کشی، تعداد، نوع و مکان دستگاه های شبکه، ساختار آدرس دهی IP و فرآیند کلی امنیت شبکه می باشد.

از آنجایی که پیشروشبکه دارای تخصص مهندسی شبکه جهانی برای توسعه سریعتر خدمات و قابلیت های جدید است و دارای نمایندگی از کمپانی های fluke، Cisco و… میباشد شما مشتریان و کاربران گرامی میتوانید سفارشات و پروژه های خود را با آسودگی خاطر به متخصصین این شرکت بسپارید.

 

در آخر اینکه …

تیم متخصص و تکنیسین پیشرو با آماده سازی این مقاله سعی بر این دارد که بطور هرچند اجمالی اما شفاف به معرفی محصولات اکتیو و  محصولات پسیو جهت آشنایی هرچه بیشتر شما کاربران گرامی بپردازد،چنانچه در این زمینه دچار الهام یا پرسشی در زمینه هر نوع خدمات شبکه و محصولات مرتبط در این زمینه شدید میتوانید نظرات خود را در انتهای همین مطلب  و یا ار طریق راههای ارتباطی دیگر که در سایت برایتان فراهم گردیده؛ با ما در میان بگذارید، متخصصان و تکنسین های ما در اسرع وقت پیگیری های لازم را انجام خواهند داد.


تعرفه نصب و راه اندازی شبکه اکتیو

انواع خدمات پیشرو شبکه پایا:

خدمات شبکه های کامپیوتری یکی از انواع خدماتی است که برای پشتیبانی شبکه توسط شرکت پیشرو شبکه ارائه دهنده انواع خدمات شبکه های کامپیوتری انجام می شود تا دسترسی دائم آن را برای کاربران استمرار ببخشد. ارائه انواع خدمات شبکه های کامپیوتری به صورت آنلاین ، غیر حضوری و از راه دور و یا به صورت سیار و در محل انجام می شود. شرکت پرشین شبکه ارائه دهنده انواع خدمات شبکه های کامپیوتری افتخار دارد که خدمات خود را در سراسر ایران به مشتریان عزیز ارائه کند. تعرفه خدمات شبکه کامپیوتری سال 1400 این شرکت نسبت به سایر همکاران رقابتی است. این خدمات عبارتند از :معرفی خدمات جامع شبکه های کامپیوتری پرشین شبکه:

خدمات جامع و پکیج کاملی از خدمات شبکه های کامپیوتری ارائه شده توسط شرکت تجهیزات شبکه پیشرو شبکه به شرح زیر اعلام می گردد:

کابل کشی شبکه – پسیو شبکه و تلفن

نصب دوربین مداربسته

نصب و راه اندازی سرور های HP , Supermicro , Intel

رفع اشکالات شبکه و مشکلات روزمره

نصب و راه اندازی میکروتیک ، سیسکو

نصب انواع تجهیزات شبکه از جمله روتر ، سوئیچ ، فایروال

راه اندازی سیستم مانیتورینگ و ترافیک شبکه

نگهداری و پشتیبانی تجهیزات پسیو شبکه شامل کابل ، داکت و …

نگهداری، پشتیبانی و پیکربندی حرفه ای تجهیزات شبکه سوئیچ ٬ روتر و …

فروش انواع سرور و ups

نگهداری و پشتیبانی اتاق سرور شامل رک ، سرور ، UPS و …

نگهداری و پشتیبانی سیستمهای صوتی و تصویری تحت شبکه

ارائه بهترین راهکارهای سخت افزاری و نرم افزاری امنیت شبکه

طراحی و اجرای مانیتورینگ شبکه روزانه، هفتگی، ماهانه(Monitoring )

ارائه سرویس های Active Directory ، DNS ، IIS ، FTP ، Routing ، SQL

استاندارد سازی شبکه و اتاق سرور (Datacenter)



معرفی تجهیزات اکتیو

دستگاه اکتیو هر نوع قطعه مدار با قابلیت کنترل الکتریکی جریان بار الکتریکی (الکتریسیته کنترل کننده الکتریسیته) است. برای اینکه یک مدار به درستی الکترونیکی نامیده شود، باید حداقل یک دستگاه فعال داشته باشد.

برای آشنایی بیشتر با تجهیزات Active به معرفی برخی از اصلی ترین تجهیزات Active می پردازیم.

عناصر فعال شامل دستگاه های زیر است:

  • کارت شبکه (Network Interface Card or NIC)
  • روتر (Router)
  • مودم (Modem)
  • سرور(Server)
  • اکسس پوینت (Access Point)
  • سوییچ شبکه(Network Switch)
  • پرینت سرور
  • هاب (Hub)
  • بریج
  • ریپیتر(Repeaters)

کارت شبکه (Network Interface Card or NIC)

یکی از عناصر سخت افزاری که در زمان پیاده سازی یک شبکه کامپیوتری کارت شبکه می باشد که از مهم ترین اجزا و عناصر شبکه به شمار میرود.

از وظایف مهم کارت شبکه فراهم ساختن ارتباط صحیح و کارآمد بین سیستم(کامپیوتر) و محیط انتقال(کابلهای مسی یا فیبرنوری) می باشد،

لذا هر کامپیوتر متصل در شبکه، چه از نوع سرویس دهنده یا چه نوع سروس گیرنده لازم است جهت برقراری ارتباط در شبکه از یک کارت شبکه استفاده نماید.

روترها (Routers)

سوال : روترها چه کار می کنند؟ جواب : روترها اینترنت را به دستگاه های شما می آورند.

روتر یک شبکه محلی (LAN) را ایجاد می کند و به دستگاه های افراد این امکان می دهد فایل ها و لوازم جانبی مانند چاپگرها را به اشتراک بگذارند. روتر تمام اطلاعاتی را که به هر دستگاه و مودم می رود و از آن می رود را مدیریت می کند و مطمئن می شود که همه آن ها به طور ایمن در نقطه درست قرار می گیرند.

اگر می خواهید از WiFi استفاده کنید یا دستگاه های متعددی را از طریق کابل به یکدیگر متصل کنید، به مودم و روتر نیاز دارید.

روتر به منظور تقسیم بندی شبکه‌های داخلی به دو یا چند زیر شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین روتر حاوی اطلاعاتی در مورد سیستم‌های متصل به آن است و در صورت عدم تشخیص مقصد، محل ارسال درخواست‌ها را حدس می‌زند.

روترهای نسل جدید امروزی قادر به انجام عملکردهای چندسرویسی مانند صدا، ویدئو، داده و سایر برنامه ها هستند.

یکی دیگر از کاربردهای ضروری روترها این است که همراه با واحد سرویس کانال واحد سرویس داده (CSU/DSU) قادر به ترجمه فریم LAN به فریم WAN می باشند، به عبارتی ساده ت برقراری ارتباط بین شبکه LAN به WAN از وظایف برخی از این روترها می باشد، این روترها، روترهای مرزی نام دارند نیز شناخته می‌شوند. این روترها توانایی برقراری ارتباط شبکه‌های LAN به WAN را دارند.

مودم (Modem)

مودم سیگنال‌هایی را که از ارائه‌دهنده خدمات اینترنت یا ISP می‌آیند را دریافت می‌کند و آنها را به یک اتصال اینترنتی برای پخش روتر WiFi ترجمه می‌کند. به عبارتی ساده تر برقراری ارتباط با مراکز ارائه دهنده اینترنت برعهده مودم ها می باشد.

مودم یک دستگاه سخت افزاری کامپیوتری است که داده ها را از فرمت دیجیتال به فرمتی مناسب برای یک رسانه انتقال آنالوگ مانند تلفن یا رادیو تبدیل می کند. یک مودم داده ها را با مدوله کردن یک یا چند سیگنال موج حامل برای رمزگذاری اطلاعات دیجیتال ارسال می کند، در حالی که گیرنده سیگنال را برای بازآفرینی اطلاعات دیجیتال اصلی تغییر می دهد. هدف تولید سیگنالی است که بتواند به راحتی منتقل شود و به طور قابل اعتماد رمزگشایی شود. از مودم ها می توان تقریباً با هر وسیله ای برای انتقال سیگنال های آنالوگ، از دیودهای ساطع کننده نور گرفته تا رادیو، مورد استفاده قرار داد.

سرور(Server)

سرورها در شبکه نقش های زیادی را بر عهده دارند یکی از اهداف و نقش هر سرور به اشتراک گذاری داده ها و منابع توزیع کار است. یک کامپیوتر سرور می تواند بسته به سناریو برنامه های کامپیوتری خود را نیز ارائه دهد.

به عبارتی کلی تر میتوان بیان کرد که سرور کامپیوتری است که درخواستها را مورد پردازش قرار داده و سپس به کامپیوتر دیگری که در بستر اینترنت یا شبکه وجود دارد انتقال می دهد.

همانگونه که یک سرور مناسب کارایی کار شما را تحت تاثیر مثبت خود قرار میدهد، انتخاب سرور نامناسب میتواند باعث بوجود آمدن کندی های زیاد ،خرابی ها واختلالات مکرر و همچنین هزینه های پشتیبانی ناخواسته بالا و سرسام آور شود.

اکسس پوینت (Access Point)

برای ایجاد ارتباط در داخل شبکه کامپیوتری وایرلس و بین سیستم های آن از جمله کامپیوترها،به یک قطعه سخت افزاری به نام اکسس پوینت احتیاج است،به عبارتی شفاف تر بیان می شود که همانگونه که از سوییچ برای برقراری ارتباط کابلی در شبکه جهت برقراری ارنباط استفاده می گردد ، کاربرد اکسس پوینت نیز به همین صورت برای شبکه های وایرلس و اکتیو می باشد.

Wireless Access Point

اتکای راهبردی گسترده به شبکه‌سازی در بین کسب‌وکارهای رقابتی و رشد بی‌نظیر اینترنت و خدمات آنلاین، گواهی قوی بر مزایای داده‌های مشترک و منابع مشترک است. LAN بی سیم (WLAN) یک سیستم ارتباط داده انعطاف پذیر است که به عنوان یک برنامه افزودنی یا به عنوان جایگزینی برای یک LAN سیمی در یک ساختمان یا محوطه دانشگاه پیاده سازی می شود. WLAN دسترسی “هر زمان-هرجا” را به شبکه و منابع ارائه می دهد.

تیم متخصص پیشرو فناوری‌های جدیدتر راه‌حل‌های بی‌سیم را با حداکثر سرعت و داده‌های رمزگذاری‌شده ایمن به‌طور یکپارچه در کل مجموعه اداری، صنایع، مدارس، کالج‌ها و دانشگاه ارائه می‌دهد.

سوییچ شبکه(Network Switch)

سوئیچ شبکه سخت افزار شبکه ای است که دستگاه های موجود در یک شبکه کامپیوتری را با استفاده از سوئیچینگ بسته برای دریافت و ارسال داده ها به مقصد متصل می کند.

یک سوئیچ شبکه، دستگاه‌ها (مانند رایانه‌ها، چاپگرها، نقاط دسترسی بی‌سیم) را در یک شبکه به یکدیگر متصل می‌کند و به آنها اجازه می‌دهد تا با تبادل بسته‌های داده «صحبت کنند». سوئیچ ها می توانند دستگاه های سخت افزاری باشند که شبکه های فیزیکی و همچنین دستگاه های مجازی مبتنی بر نرم افزار را مدیریت می کنند.

سوئیچ یک دستگاه چند پورتی است که کارایی شبکه را بهبود می‌بخشد. سوئیچ اطلاعات مسیریابی محدود در مورد گره‌های شبکه داخلی را حفظ می‌کند و به سیستم‌ها امکان اتصال به روتر را می‌دهد. به‌طور کلی، سوئیچ‌ها می‌توانند آدرس سخت‌افزاری بسته‌های ورودی را بخوانند و بسته‌ها را به مقصد مناسب انتقال دهند.

سوئیچ‌ها به دلیل قابلیت مدار مجازی و هوشمندی که دارند، کارایی شبکه را بهبود می‌بخشند. سوئیچ‌ها امنیت شبکه را افزایش می‌دهند، زیرا از طریق الگوریتم‌های مسیریابی، بهترین مسیر را انتخاب می‌کنند و قابلیت دفع حملات سایبری شناخته شده را دارند. شما می‌توانید یک سوئیچ را به عنوان دستگاهی در نظر بگیرید که بهترین قابلیت‌های روترها و هاب‌ها را دارد، البته بدون وجود روتر قادر به اتصال به اینترنت نیست.

سوییچ ها تقریبا همانند هاب hubs است با این تفاوت که عملکرد این ابزارهوشمندانه تر میباشد. ارسال ودریافت هر بسته از طریق سوییچ بر مبنای مک‌آدرس یا آدرس آی‌پی میباشد از این رو در ارسال بسته های مربوطه هیچگونه مشکل تصادم، ازدحام و مصرف بیش از اندازه ترافیک به وجود نمی‌آید.

اگر شما نیز قصد خرید سوییچ را دارید توصیه میگردد به مواردی چون تعدادپورت های آن ، مدیریتی،غیرمدیریتی، نیمه هوشمند بودن و توانایی پشتیبانی از فناوری PoE و… توجه نمایید و حتما با یک فرد متخصص در این زمینه مشورت نمایید، یکی دیگر از نکاتی که لازم است مورد توجه قرار گیرد این است که سوییچ مورد نظرتان قابل استفاده در کدام لایه است زیرا برخی از سوییچ‌ها در لایه ۲ و برخی دیگر در لایه ۳ کارکنند.


در آخر اینکه …

تیم متخصص و تکنیسین پیشرو با آماده سازی این مقاله سعی بر این دارد که بطور هرچند اجمالی اما شفاف به معرفی محصولات اکتیو و محصولات پسیو جهت آشنایی هرچه بیشتر شما کاربران گرامی بپردازد،چنانچه در این زمینه دچار الهام یا پرسشی در زمینه هر نوع خدمات شبکه و محصولات مرتبط در این زمینه شدید میتوانید نظرات خود را در انتهای همین مطلب و یا ار طریق راههای ارتباطی دیگر که در سایت برایتان فراهم گردیده؛ با ما در میان بگذارید، متخصصان و تکنسین های ما در اسرع وقت پیگیری های لازم را انجام خواهند داد.


مطالب پبشنهادی

نمایندگی و مرکز فروش رک شبکه در تهران

7ویژگی مهم در راه اندازی هر دیتاسنتر

آشنایی با انواع تجهیزات اکتیو شبکه

تجهیزات تستر کابل و آنالیزر شبکه